ACCES CONSCIUOUSNESS BARS

Access Bars®️ Az Access Bars®️ egy speciális, fejen történő kezelés, amit a nagyobb tudatosság elérésére alkottak meg. A fejen, koponyán 32 úgynevezett bar pont fut körkörösen, és hosszanti irányban, melyek mindegyike egy-egy életterülethez kapcsolódik.

Az Acces Bars®️ kezelés során egy olyan teret nyitunk meg, ahol lehetőség nyílik arra, hogy a kezelést követően a kliens nagyobb tudatossággal bírjon, és szükség esetén megváltoztassa az adott életterülethez kapcsolódó hitrendszerét, hiedelmeit. A személy életét általánosságban magas százalékban tudattalan, automatikusan futó hitrendszerek határozzák meg, ezáltal nem látja meg az új lehetőségeket, s gyakran esélyt sem a változásra.

Az Access Bars®️ kezelés során nem kell megfejteni a problémát, nem kell beszélni róla, az elengedés így is megtörténhet. „A tudatosság az a képesség, amelynek segítségével életed minden pillanatában jelen vagy, anélkül, hogy magad, vagy másokat megítélnél, minősítenél. Képesség, ami által mindent el tudsz fogadni, semmit se utasítasz el, és mindent megalkotsz, amit kívánsz – nagyszerűbbet, mint ami most a tiéd, és többet, mint amit el tudsz képzelni.” Gary Douglas, az Access Bars alapítója

Mire jó az Access Bars®️ kezelés?

  • gondolatok, bevett nézőpontok tisztítására, elengedésére
  • stresszoldásra o relaxációhoz, mélyebb alvás elősegítésére
  • energetikai, érzelmi, fizikai és mentális blokkok oldására
  • kiegyensúlyozott babavárásra
  • nagyobb tudatosság eléréséhez
  • érzelmi, mentális, fizikai és energetikai blokkok feloldására
  • egy új, könnyedebb, örömtelibb élet megteremtésére

Összefoglalva: A kezelés során a fejen lévő Bars®️ pontok stimulálásával az agy hullámai lelassulnak, hatva a Bars®️ pontokhoz kapcsolódó életterületekhez, feloldva az ott lévő negatív, eltorzult beragadásokat. Azáltal, hogy ezeket a Bars®️ pontokat futtatjuk, a berögzült, rutinná vált viselkedési minták, bírálatok, korlátozó hitrendszerek oldódhatnak így minden életterületeden új lehetőségek nyílnak meg. Az Access Bars®️ pontok érintésével mély ellazult állapotot érünk el, s ezáltal elengedhetővé válnak mindazok a korlátok, amelyeket az egyén akár magzati korától hordoz. Az Access Consciousness Bars®️ mottója: „Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!”