A program során együttműködő partnerek, szervezetek

Egészségügyi Alapellátási Igazgatóság

Az együttműködés tárgyát képező támogatható tevékenység megnevezése és rövid leírása:

Az Alapellátásban dolgozó szakemberek számára (háziorvosok, gyermekorvosok, védőnők) a kiadvány eljuttatása, célcsoport számára a kiadványról tájékoztatás adása, célcsoport számára a kiadvány elérhetőségének segítése. Országos szinten az egészségügyi alapellátást végző szerveztek számára a kiadvány promotálása.

Csigaház Korai Fejlesztő Központ

Az együttműködés tárgyát képező támogatható tevékenység megnevezése és rövid leírása:

A Csigaház Korrai Fejlesztő Köpont –  Pedagógiai Szakszolgálat a program megvalósítása során a célcsoport elérését támogatja, helyszínt biztosít a program lebonyolításához (workshop).
A Központ segíti a programhoz kapcsolódó rendezvény szervezését, kiadvány promotálását, és a célcsoport számára  történő eljuttatását.

Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat

A Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálattal történő együttműködés során a Szakszolgálat keretében tevékenykedő egészségügyi és fejlesztő  szakemberek is megismerkedhettek a kiadvánnyal, mely így el tud jutni az eltérő fejlődésű gyermeket nevelő szülőkhöz, családokhoz.

Magyar Védőnők Egyesülete

A Magyar Védőnők Egyesületével történő együttműködés keretében a kiadvány a hazánkban védőnői ellátás keretében tevékenykedő egészségügyi szakemberek számára vált elérhetővé országosan. A kiadvány a MAVE honlapján keresztül is elérhető nem csak a szakemberek, hanem az érintett családok számára is.