SZÜLÉSFELKÉSZÍTÉS

A szülésfelkészítéssel célunk, hogy mind az édesanyát mind az édesapát mind fizikailag mind lelkileg megtámogassuk a gyermekük érkezése előtti időszakban és felkészítsük őket a szülésre, a családjuk bővülésére.

A szülésfelkészítés során az édesanyát különféle relaxációs technikákkal (Bövebben lásd: Kismama Relaxáció menüpont) segítjük abban, hogy a kisbabájával kapcsolódjon, valamint számos légzéstechnika és egyéb speciális módszer elsajátításával hogyan tudja megtámogatni a várandósság, valamint a szülés folyamatát.

A természetes szülésre való felkészítéskor az édesanyával / párral megismertetjük a szülés kezdetének jeleit, felhívjuk a figyelmet, hogy mire érdemes fókuszálniuk, továbbá bemutatjuk a különféle vajúdási pozíciókat, a vajúdás szakaszait, majd a világrajövetel lehetőségeit és ismertetjük a közvetlenül szülés utáni különleges időszak jellemzőit.

A császármetszéssel szülő édesanyákat mind testileg mind mentálisan felkészítjük a baba világrajövetelére és az azt követő időszakra.