TUDATOS BABAVÁLLALÁS

A Tudatos Babavállalási Programot abból a célból hoztuk létre, hogy a párok már gyermekük megérkezése előtt tudatosan felkészülhessenek arra, hogy családdá váljanak, vagy további tagokkal bővüljön a meglévő családjuk. Minden új lélek jövetele változást hoz a családi rendszerben. 

Minden eshetőségre nehéz felkészülni, de tapasztalatunk szerint a meglévő alapok megszilárdításával, a tudatosság segítségül hívásával könnyebben túl lehet jutni a nehézségeken. Különféle technikák és módszerek (például Magyarországon egyedülálló Tudatosság Központú Coaching, Mindfulness módszertan, mediáció, önismereti feladatok) segítségül hívásával a pár tagjai könnyedén felismerik az adott helyzetüket, valamint azokat az életterületeket, ahol változást szükséges előirányozniuk, majd megtenniük annak érdekében, hogy a jövevénnyel még harmonikusabb életet tudjanak élni. 

A Tudatos Babavállalási Program során külön figyelmet szentelünk a babavállalás előtt fellépő félelmeknek, azok elengedésének, valamint a stresszkezelésnek, a teljes tisztánlátásnak. Mindezeket annak érdekében, hogy a család kiteljesedése valóban áldott megélés legyen az összes szorosan érintett családtag számára.